Festiwal Afrodyzjaków w Restauracji Lobster

16003078_1855302111415361_6208783912692792238_nGdańska restauracja Lobster zaprasza na czwarty już Festiwal Afrodyzjaków, który odbędzie się 4 i 5 lutego. To najlepsza okazja, by odkryć nieznane dotąd smaki i zrelaksować się w towarzystwie bliskiej osoby. Przygotowana została wyjątkowa karta dań, które zrobią wrażenie nie tylko smakiem, ale również ceną. Poza menu festiwalowym, zapewniona będzie nastrojowa muzyka, wykwintne desery i doskonałe prosseco.
W sobotę 4 lutego organizatorzy zapraszają również na degustację win i spotkanie z somalierem.

Menu
Mule szafranowe, grzanki – 15,00 zł
Zupa z langustynek, polenta ziołowa, algi wakame – 15,00 zł
Krewetki królewskie, sałaty – 20,00 zł
Ravioli z homara – 25,00 zł
Skrei/dorsz zimnowodny sezonowy, kremowe ziemniaki z oliwą truflową, chipsy selerowe, puree z topinamburu – 25,00 zł.
Żabnica, chipsy kokosowe, sos kokosowy, ananas grill, groszek cukrowy – 30,00 zł
Tatar z polędwicy z jelenia, Jagermeister, trufla, jeżyna – 35,00 zł
Dzik sous vide, kasztany, sos rakowy, ziemniak truflowy – 35,00 zł

Możliwość rezerwacji mailowych i telefonicznych:

restauracjalobster@wp.pl
tel. 58 765 18 04

|||::
https://www.google.pl/maps/place/Olivia+Gate,+aleja+Grunwaldzka+472,+80-309+Gda%C5%84sk/@54.4028471,18.5693186,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46fd752e8da704af:0xf20af31f12263209!8m2!3d54.402844!4d18.5715073