Koktajle we Florentin.

Warszawska restauracja Florentin i Paweł Rodaszyński  zapraszają na pierwsze z serii spotkań „Kolacja z koktajlami”.
Paweł wraz z barmanami restauracji przygotował koktajle inspirowane składnikami menu. Do każdego z dań degustacyjnych opracowali jeden niepowtarzalny koktajl. To może być zaskoczenie dla kubków smakowych.

Menu:
Kawior / ziemniak / szczypior
Wołowina / pikle / flat bread
Grzyby / żółtko / sumak
Dorsz / okra / ośmiornica
Czekolada / chałwa

Florentin
Florentin


Spotkanie poprowadzą:
Paweł Rodaszyński zwycięzca World Class Poland 2016 oraz współwłaściciel El Koktel
— Szef baru Tomek Adamczuk, Bartłomiej Kos

Data: 24 luty 2017 r.
Godz: 20.00
Cena: 160 zł /os.

Adres: Ul. Smolna 40, Warszawa Rezerwacji można dokonywać pod adresem email: rezerwacje@florentin.com.pl