Smaki polskie. Podróż w czasie

15697502_1584172298265520_8045613101317151140_nReduta Banku Polskiego zaprasza na 10 – daniową kolację degustacyjną wraz z polskim winem dobranym do każdego dania. Kolacja odbędzie się w głównej Sali Reduty B.P. ul. Bielańska 10 w Warszawie 4 marca o godz. 18.00.
Jest wyłącznie 50 miejsc do wykupienia na ten wieczór. Szef Kuchni Marek Kropielnicki razem z trzema wybitnymi kucharzami – Zbigniewem Kopyckim, Arturem Nijakowskim oraz Samir Motwani, zapowiadają, że pokażą  wyraziste smaki polskich ziół i przypraw w podanych daniach. Degustację 10 polskich win z renomowanych winnic – starannie dobranych do każdej potrawy poprowadzi sommelier Łukasz Bester.

Menu będzie ustalone i opublikowane na stronie wydarzenia pod koniec stycznia.
Znajdziecie w nim polskie produkty tj. jagnięcinę wrzosówkę, łososia wiślanego, sarninę, polskie ślimaki oraz świnię złotnicką.  zapowiada podróż smakowa po polskiej ziemi, pełna wrażeń, sensacji i pasji przekazanej od Szefów.

Cena 375 zł/osobę obejmuje:
10 dań degustacyjnych
10 win degustacyjnych

Rezerwacje:
Reduta biuro: 22 826 35 09
Manager : Sławomir Sobotka: 609 885 208
Szef Kuchni Marek Kropielnicki: 501 128 798
e-mail: organizacja@reduta.pl

|||::
https://www.google.pl/maps/place/Reduta+Banku+Polskiego/@52.2446698,21.004014,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x471ecc6487d007a1:0xffda8429032e3c83!8m2!3d52.2446698!4d21.0062027